Politika Privatnosti

Ova Pravila o privatnosti opisuju kako se vaši osobni podaci prikupljaju, koriste i dijele kada posjetite ili kupite putem web stranice www.agramorganics.com ("web mjesto").

Osobni podaci koje prikupljamo
Kada posjetite web mjesto, mi automatski prikupljamo određene podatke o vašem uređaju, uključujući podatke o vašem web pregledniku, IP adresi, vremenskoj zoni i nekim kolačićima koji su instalirani na vašem uređaju. Uz to, dok pregledavate web mjesto, prikupljamo informacije o pojedinim web stranicama ili proizvodima koje pregledavate, web stranice ili pojmovi za pretraživanje upućivali su na web mjesto, te informacije o tome kako komunicirate sa web stranicom. Ove automatski prikupljene podatke nazivamo "Podaci o uređaju".

Informacije o uređaju prikupljamo pomoću sljedećih tehnologija:
- "Kolačići" su datoteke podataka koje se postavljaju na vaš uređaj ili računalo i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posjetite http://www.allaboutcookies.org.
- "Datoteke dnevnika" prate radnje koje se događaju na web mjestu i prikupljaju podatke, uključujući vašu IP adresu, vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga, stranice upućivanja / izlaska i oznake datuma / vremena.
- "Web beacons", "oznake" i "pixels" su elektroničke datoteke koje se koriste za bilježenje podataka o tome kako pregledavate web mjesto.


Uz to, prilikom kupovine ili pokušaja kupnje putem web stranice, od vas prikupljamo određene podatke, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za dostavu, podatke o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica), e-adresu i telefonski broj. Te podatke nazivamo "Podaci o narudžbi".Kada u ovim Pravilima o privatnosti govorimo o "osobnim podacima", govorimo i o podacima o uređaju i o podacima o narudžbi.

Kako koristimo vaše osobne podatke?
Informacije o narudžbi koje obično prikupljamo koristimo za ispunjavanje bilo kakvih narudžbi putem web stranice (uključujući obradu podataka o plaćanju, organiziranje slanja i pružanje računa i / ili potvrde narudžbe). Dodatno, ove podatke o narudžbi koristimo za:
- komunicirati s vama;
- Pregled naših naloga za potencijalni rizik ili prijevaru; i
- Kad ste u skladu s preferencijama koje ste podijelili s nama, pružite vam informacije ili reklame koje se odnose na naše proizvode ili usluge.


Koristimo informacije o uređajima koje prikupljamo kako bismo nam pomogli u otkrivanju mogućeg rizika i prijevara (posebno vaše IP adrese) i općenito za poboljšanje i optimizaciju naše web stranice (na primjer, generiranjem analitike o tome kako naši kupci pregledavaju i komuniciraju sa stranice, i za procjenu uspješnosti naših marketinških i reklamnih kampanja).Dijeljenje osobnih podataka
Vaše osobne podatke dijelimo s trećim stranama kako bi nam pomogli da koristimo vaše osobne podatke, kao što je gore opisano. Na primjer, koristimo Shopify za napajanje naše internetske trgovine - više o tome kako Shopify koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.shopify.com/legal/privacy. Koristimo i Google Analytics da nam pomogne razumjeti kako naši kupci koriste web mjesto - više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke možete pročitati ovdje: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Google Analytics također možete isključiti ovdje: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Konačno, također možemo podijeliti vaše osobne podatke radi poštivanja važećih zakona i propisa, kako bismo odgovorili na poziv na sud, nalog za pretragu ili drugi zakoniti zahtjev za informacije koje primimo ili kako bismo na drugi način zaštitili naša prava.

Bihevioralno oglašavanje
Kao što je gore opisano, mi koristimo vaše osobne podatke za pružanje ciljanih reklama ili marketinških komunikacija za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje djeluje, posjetite edukativnu stranicu Mrežne reklamne inicijative („NAI“) na http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno oglašavanje možete isključiti pomoću donjih veza:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
- Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads


Pored toga, neke od ovih usluga možete se odjaviti posjetom portalu za odjavljivanje Saveza za digitalno oglašavanje na adresi: http://optout.aboutads.info/.

Ne prati
Imajte na umu da ne mijenjamo postupke prikupljanja i upotrebe podataka naših stranica kada u vašem pregledniku vidimo signal Ne prati.

Vaša prava
Ako ste europski stanovnik, imate pravo pristupa osobnim podacima koje imamo o vama i tražiti da se vaši osobni podaci ispravljaju, ažuriraju ili brišu. Ako želite iskoristiti ovo pravo, kontaktirajte nas putem donjih kontakt podataka.

Uz to, ako ste europski rezident, primjećujemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje bismo mogli imati s vama (na primjer, ako napravite narudžbu putem web stranice) ili na drugi način slijediti gore navedene zakonite poslovne interese. Uz to, imajte na umu da će se vaši podaci prenositi izvan Europe, uključujući Kanadu i Sjedinjene Države.

Zadržavanje podataka
Kada narudžbu izvršite putem web stranice, zadržat ćemo podatke o vašoj narudžbi za naše evidencije, osim i dok nas ne zatražite da izbrišemo te podatke.

promjene
Mi možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali, na primjer, promjene u našoj praksi ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.


maloljetnici
Web mjesto nije namijenjeno osobama mlađim od 18 godina

Kontaktirajte nas
Za više informacija o našim postupcima privatnosti, ako imate pitanja ili se želite požaliti, obratite nam se e-poštom na info@agramcbd.com ili poštom koristeći dolje navedene podatke:

Agram Organics
[Re: Službenik za poštovanje privatnosti]
Agram Organics J.d.o.o. za usluge, Vijenac Frane Gotovca 6, 10000 Zagreb, Hrvatska